Izvor: Luftika.rs, 25.Dec.2023, 12:21

Načelnik policije: Procesuirano 38 demonstranata, blokade neće biti tolerisane

Načelnik Uprave policije Ivica Ivković izjavio je danas da su tokom incidenata i pokušaja „nasilnog ulaska izgrednika u prostorije Skupštine grada Beograda pripadnici policije procesuirali 38 osoba“.
On je za RTS rekao da se najveći broj tih osoba sumnjiči za izvršenje krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja i nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i javnom skupu.
Ivković je rekao da dva policajca imaju teške telesne povrede, kao i da će danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jedan od njih imati hiruršku intervenciju.
On je rekao da se danas očekuju blokada Ministarstva držane uprave i lokalne samouprave i na Brankovom mostu, poručivši da se blokade državnih institucija i mostova neće biti tolerisane i da će biti podnete prijave, prenosi Fonet.
Studenti danas blokiraju saobraćaj na dve lokacije u Beogradu, protest će trajati 6 sati

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan posle nereda: Uhapšeno 38, Vučić kod Harčenka, Brnabić se zahvaljuje Rusiji; Đilas: Navijači napadali ulaz

Izvor: VOA, 25.Dec.2023

Beograd — Načelnik Uprave policije Ivica Ivković izjavio je da su tokom noćašnjih incidenata i pokušaja "nasilnog ulaska izgrednika u prostorije Skupštine grada Beograda pripadnici policije procesuirali 38 osoba". On je za RTS rekao da se najveći broj tih osoba sumnjiči za izvršenje krivičnog...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.