Izvor: Luftika.rs, 08.Maj.2023, 09:57

Na vratima stana dečaka ubice sa Vračara preteće poruke: „Pi…, čekamo te!“

Krvavi masakr koji je 13-godišnji dečak Kosta K. (13) počinio u školi na Vračaru, kao i onaj 21-godišnjeg Uroša B., koji je ni posle dva dana kasnije, u selima oko Mladenovca, hladnokrvno likvidirao osmoro mladih, i dalje su nažalost glavne teme u Srbiji, ali i regionu.
U zgradi na Vračaru u kojoj živi Kostina porodica, stanari nemo otvaraju ulazna vrata. Svi su u šoku i potreseni time što je učinio njihov maloletni komšija.
Na trećem spratu, gde živi porodica dečaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ubice, neko je preko celih vrata njihovog stana nožem ili nekim drugim oštrim predmetom urezao preteću poruka: „Kosta, pi…, čekamo te!!!“
Podsetimo, dan nakon nezapamćene tragedije ispred Kostine zgrade zatekli smo učenike iz više beogradskih škola koji su mirnim okupljanjem želeli ukazati na sistem koji je u Srbiji, kako kažu, uvelike zakazao, piše Slobodna Dalmacija.
– Mi samo želimo apelovati na vlast da uradi nešto povodom ovoga.
– Sestra našeg dobrog prijatelja je ubijena. Kao i još sedmoro nedužne dece i čovek koji je svima bio uzor. Ovo ne bi smelo proći nekažnjeno, da dete samo tako uđe u školu i napravi masakr.
Tražimo da se uvede zakon da se i posle 12 godine neko može kazneno goniti. Što se tiče dečaka koji je to napravio na njega je očito uticalo društvo i nije baš bio dobro u glavi čim je ušao u školu s oružjem i to napravio. Nadam se da se ovako nešto više nikad neće ponoviti u Srbiji – rekao je 19-godišnji Aleksandar.
Zašto je dečak ubica želeo da njegova majka pati? Psiholozi ističu ulogu majke u razvoju deteta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.