Na putu led, vozite ovako...

Izvor: Mondo, 03.Dec.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na putu led, vozite ovako...

AMSS upozorva vozače da se očekuje stvaranje poledice na putevima u Srbiji, a negde ima i magle. Pročitajte savet kako se vozi u tim uslovima.

Foto: YouTube

Prvi dan vikenda donosi vedro, ali hladno jutro s temperaturama ispod nule, dok se u toku dana očekuje nešto toplije vreme.

Iako meteorolozi ne najavljuju padavine iz Auto-moto saveza Srbije savetuju veći oprez u vožnji zbog stvaranja poledice kao i magle koja smanjuje vidljivost i usporava vožnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na području Crnog Vrha.

Kako se vozi po leduKako se vozi kada je magla

Kako u višim planinskim predelima vozače očekuje i sneg na kolovozu, negde i u raskvašenom stanju, AMSS podseća i apeluje na obavezno korišćenje zimske opreme. A veći oprez se savetuje i na deonicama na kojima se i dalje izvode radovi.

Ako ne stavite zimske gume, kazne su ogromne!

AMSS saopštava da će na državnom putu na deonici Topola - Bućin grob 3. decembra od 09.00 do 17.00 doći do obustave saobraćaja zbog izvođenja radova na asfaltiranju.



Izvor: YouTube

Na putu Aranđelovac-Ranilovići od 1. decembra na snazi je izmena režima saobraćaja zbog radova na sanaciji klizišta. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Na Avalskom putu do 30. decembra od 7.00 do 17.00 izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća, a saobraćaj će se odvijati u oba smera naizmeničnim puštanjem vozila.

Kako se vozi po kišiKako da stavite lance za snegKako se vozi kada je na putu sneg

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.