Izvor: Luftika.rs, 29.Jan.2023, 13:05

Na Fruškoj gori osvanulo umetničko delo od snega – bolid Formule 1 u prirodnoj veličini (FOTO)

Zima tek sada lagano stidljivo pokazuje zube, iako je već kraj januara, pa su se nakon „novogodišnjeg proleća“ ovih dana zabeleli krovovi zgrada u Novom Sadu.
Sneg uvek obraduje naše najmlađe sugrađane, ali kako je u gradu od belog pokrivača ostalo uglavnom blato i bljuzgavica, klinci su ipak morali da potraže zimske radosti na Fruškoj gori.
Pored uživanja u sankanju i grudvanju, omiljena zanimacija je svakako pravljenje Sneška Belića, a sudeći prema fotografijama snežne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << skulpture koja je osvanula na obroncima ove vojvođanske lepotice, snežne radosti definitivno ne privlače samo one najmlađe.
Naime, na Instagram profilu „nsuživo“ objavljena je fotografija pravog bolida Formule 1 napravljenog od snega, a za ovo umetničko delo svakako su bile potrebne vešte ruke i entuzijazam, kao i velika količina utrošenog vremena.








View this post on Instagram


















A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Na ovu snežnu skulpturu naši sugrađani su imali samo reči hvale.
„Legenda koja je ovo napravila neka se oglasi da čestitam!“, Ovaj čovek ima živaca“, „Dati mu nagradu, hvala“, „Svaka čast za kreativnost“, „Može li jedan krug…Dok nije otoplilo. Svaka čast umetniku“, „Bravo, pa ovo je neverovatno“, „Kad se tate igraju. Sjajno!“, „Prodajem formulu, k’o nova. Garancija dan-dva još! Ljubim“, pisali su oduševljeni korisnici Instagrama.
Na kraju se javio i autor, izvesni Relja, koji je napisao da je probao da napravi McLaren iz sezone 2006/7, ali je na kraju posla već bio umoran i mokar, pa je ispao „neki hibrid“, koji je improvizovao.
Hibrid ili ne, šta reći osim – svaka čast majstore, naklon do poda, jedina šteta je što će se ovo umetničko delo istopiti kada grane sunce.
Zimske čarolije na zavejanoj Fruškoj gori: Zaglavljen gradski bus i auto klizalište (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.