NEMA SEKSA PRE TUŠIRANJA!

Izvor: Kurir, 26.Avg.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA SEKSA PRE TUŠIRANJA!

Žene bi radije bile mesec dana bez seksa nego bez tuša. Istraživači su tražili od grupe muškaraca i žena starosti od 18 i 54 godine da izaberu tri stvari bez kojih ne bi mogli da prežive ceo mesec.

Žene bi radije bile mesec dana bez seksa nego bez tuša.

Istraživači su tražili od grupe muškaraca i žena starosti od 18 i 54 godine da izaberu tri stvari bez kojih ne bi mogli da prežive ceo mesec.

I jedni i drugi su se složili oko spavanja i surfovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << internetom, ali kada je došao red na treću aktivnost, polovi su pokazali da se tu veoma razlikuju.

Muškarci su odmah rekli da im je seks treći na listi, dok su žene odlučile da seks može da sačeka i opredelile se za tuširanje!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.