NELSON ZA KAZNU PEVA PRED SUDIJOM

Izvor: Kurir, 30.Mar.2011, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NELSON ZA KAZNU PEVA PRED SUDIJOM

EL PASO - Teksaški tužilac predložio je američkom kantri muzičaru Viliju Nelsonu da se kazne za posedovanje marihuane reši tako što će priznati krivicu, platiti malu globu - i otpevati pred sudom hit "Blue Eyes Crying in the Rain".

Okružni tužilac Kit Bramblet objasnio je da je sudija izričito tražila da se Nelson lično pojavi na sudu umesto da elektronskom poštom pošalje priznanje što je uobičajena procedura u takvim slučajevima.

Bramblet je agenciji AP rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da "sudija želi da upozna Vilija", što je sudija Beki-Din Voker demantovala uz objašnjenje da je tužilac "želeo da bude duhovit".

Nelson je uhapšen 26. novembra u Teksasu zbog posedovanja marihuane kad je prilikom rutinske saobraćajne kontrole policijski službenik osetio specifičan miris i pretresao pevača.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kantri legenda uhapšen sa marihuanom! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Mar.2011

Kantri pevač Wili Nelson neće završiti iza rešetaka zbog posedovanja marihuane i to na račun svog talenta i slave...Ali, platiće novčanu kaznu od 378 dolara i moraće da zapeva u sudu...Wili Nelzon (77) je uhapšen u Teksasu zbog posedovanja marihuane, ali tužilac se složio da sud bude blag...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.