Izvor: Radio 021, 21.Mar.2024, 22:09

NDNV organizuje skup podrške Dinku Gruhonjiću: Krećenje pretećih grafita u Balzakovoj

Nezavisno društvo novinara Vojvodine sutra će organizovati javnu akciju krečenja pretećih grafita ispisanih u ulazu zgrade u kojoj s porodicom živi programski direktor NDNV Dinko Gruhonjić.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NDNV organizuje akciju čišćenja pretećih grafita upućenih Dinku Gruhonjiću

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2024

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) organizuje javnu akciju krečenja fašističkih pretećih grafita ispisanih u ulazu zgrade u kojoj s porodicom živi programski direktor NDNV i univerziteteski profesor Dinko Gruhonjić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mladići se pojavili na akciji krečenja murala Dinku Gruhonjiću pa šutirali opremu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2024, 19:40

Akcija krečenja pretećih i grafita mržnje ispred zgrade u kojoj živi direktor udruženja NDNV, univerzitetski profesor i novinar Dinko Gruhonjić trebalo je da počne večeras, ali su se neposredno pre akcije pojavili mladići koji su u jednom momentu šutirali opremu za krečenje, javlja reporterka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.