NAJBOLNIJA PORUKA DO SADA: Sanja Papić se oglasila nakon ubistva supruga!

Izvor: Story, 31.Jul.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLNIJA PORUKA DO SADA: Sanja Papić se oglasila nakon ubistva supruga!

Bivša misica Sanja Papić (34), oglasila se na društvenoj mreži Instagram povodom ubistva supruga Dragoslava Ognjanovića (57). Bivša misica ostavila je poruka na društvenoj mreži u okviru svog storija na Instagramu, a na crnoj pozadini belim slovima je ispisano: – Moj voljeni Miša biće ispraćen na večni počinak, sutra, 1.08.2018. u 13.30 časova na Novom ... The post NAJBOLNIJA PORUKA DO SADA: Sanja Papić se oglasila nakon ubistva supruga! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

SANJA PAPIĆ ispraća supruga: Porodica, prijatelji i kolege se opraštaju od Miše Ognjanovića!

Izvor: Story, 01.Avg.2018, 12:52

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je ispred zgrade na Novom Beogradu u subotu uveče, a biće sahranjen danas na Novom groblju. Ognjanović će biti sahranjen danas u 13.30 časova u porodičnoj grobnici, a pre toga će se održati opelo u Svečanoj sali na Novom Groblju. Na Novom groblju stigao...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.