Izvor: Blic, 17.Mar.2024, 07:00

NA OVAJ DAN SVI ĆEMO USTATI NA LEVU NOGU Bićemo mrzovoljni i rasejani, istraživanja kažu da tada raste i broj udesa, OPREZ!

U Srbiji se ove godine zbog letnjeg računanja vremena sat pomera 31. marta, odnosno, u noći između subote i nedelje, poslednjeg vikenda ovog meseca. Mnogi već sada osećaju neki čudan umor, iznurenost zbog ovog ovako toplog vremena kada mu vreme nije, kreću i privi simptomi prolećnog umora... Prelazak sa zimskog na letenje računanje vremena takođe ostavlja traga na naš organizam, mnogima je potrebno i više dana da se adaptiraju na tu promenu koja nas dva puta godišnje “nasilno” izbacuje iz ravnoteže i ustaljenog režima spavanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.