Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Feb.2024, 08:16

Muzeja automobila u Beogradu prinudno iseljen

Muzej automobila u Beogradu, u kom se nalazi zbirka nekadašnjeg ministra kulture Bratislava Petkovića, prinudno je iseljen iz Majke Jevrosime. Oldtajmeri, kojih ima više od 50, kamionima za šlep odvezeni su iz muzeja. „Budući da grad Beograd, koji je i osnivač pomenute gradske ustanove kulture, nije obezbedio niti privremeni, niti stalni alternativni prostor za pomenuti … Članak Muzeja automobila u Beogradu prinudno iseljen se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Đurđev: Muzej automobila u Beogradu prinudno se seli iz centra prestonice krivicom Aleksandra Šapića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2024

"Muzej automobila u Beogradu, a koji je zaostavština bivšeg ministra kulture ove zemlje i jednog od osnivača Srpske napredne stranke Bratislava Petkovića, prinudno se seli iz centra prestonice direktnom krivicom gradonačelnika Aleksandra Šapića. Nije to, kako mnogi tvrde, posledica nemara i neznanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.