Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Maj.2023, 23:10

Muzej primenjene umetnosti u Beogradu: Kamila Ila Kofler – Pogled u svet životinja

U Muzeju primenjene umetnosti od 11. maja do 24. juna 2023. biće otvorena izložba „Kamila Ila Kofler – Pogled u svet životinja“. Izložba će biti otvorena u četvrtak od 19.00 u muzejskoj galeriji „Anastas Jovanović“. Autorka izložbe je Jasna Kujundžić Jovanov. Fotografkinja Kamila Kofler (1911-1955) je umetničko školovanje započela na vajarskom odseku Umetničke škole u … Članak Muzej primenjene umetnosti u Beogradu: Kamila Ila Kofler – Pogled u svet životinja se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Izložba posvećena prvoj ženi čija su teme fotografija bile životinje

Izvor: Danas, 09.Maj.2023, 12:33

Neće biti ceremonijalnog otvaranja, niti pratećeg programa za veći broj ljudi, ali će od 11. maja od 19 sati u Muzeju primenjene umetnosti posetioci (MPU) individualno moći da posete izložbu posvećenu fotografkinji Kamili Ili Kofler (1911 – 1955), prvoj ženi koja se posvetila snimanju životinja,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.