Mustafa liči na Mekonahija

Izvor: Kurir, 12.Avg.2012, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa liči na Mekonahija

Turski glumac iz popularne serije „Izgubljena čast“ neodoljivo podseća na holivudskog zavodnika

Pljunuti.

Serija „Izgubljena čast“ je u kratkom roku pronašla put do velikog broja obožavalaca, koji iz večeri u veče prate tužnu sudbinu lepe Fatmagul. Njen verenik Mustafa, koga glumi Firat Čelik, svakako je razlog što mnoge pripadnice lepšeg pola zauzimaju mesto ispred TV.

Plave oči su skrenule pažnju i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << male ekrane prikovale obožavateljke. Firat je dobio nadimak „turski Metju Mekonahi“ jer je neverovatna sličnost s holivudskim glumcem vidljiva na fotografijama, ali i u reklamama koje je Firat snimio. U seriji, u kojoj mu je partnerka glumica Beren Sat, neodoljivo podseća na holivudskog glumca.

(M. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.