Mustafa Sandal UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM, evo kako je Emina reagovala na to! (video)

Izvor: Story, 17.Maj.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa Sandal UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM, evo kako je Emina reagovala na to! (video)

Emina Jahović i Mustafa Sandal rešili su da stave tačku na svoj deset godina dug brak, ali su ipak ostali u korektnim odnosima zbog svojih sinova Jamana i Javuza. Oni su oboje nastavili dalje, a Mustafa je sada uslikan i sa novom izabranicom. Međutim, izgleda da Eminu to ne potresa previše, već je usredsređena samo ... The post Mustafa Sandal UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM, evo kako je Emina reagovala na to! (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

GODINAMA UNAZAD ZNALA ZA NJU: Eminu Jahović VARAO muž!? Evo šta je ISPRIČALA o zgodnoj plavuši! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2019

Žena zmaj!..Emina Jahović i Mustafa Sandal napokon su krenuli svako svojim putem. Pevačica je, posle razvoda sa turskim pevačem, bila u vezi sa bogatim turskim biznismenom, ali ta veza, iako je ličila na ozbiljnu, nije dugo trajala...Sada je Mustafa uhvaćen i snimljen sa novom devojkom. Naime,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.