Muškarci na ženama prvo primete grudi

Izvor: S media, 20.Feb.2010, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci na ženama prvo primete grudi

Kada muškarci uoče ženu prvo što na njoj primete su grudi, a ne lice. Ženama ovo otkriće verovatno nije iznenađujuće, a ni one nisu ništa bolje

Mnoge od njih priznale su kako pogledaju grudi drugih žena čak i do sedam puta dnevno. Devet od deset žena gleda svoje suparnice, a gotovo njih pola priznalo je da zavide drugim ženama na grudima, bilo da se radi o prijateljicama bilo o koleginicama.

Ali muškarci su daleko gori. Gotovo polovina ispitanih, čak njih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 1.000, priznalo je da pogledaju na ženske grudi čak i pre nego što primete njeno lice.

Više od pola Britanki je nesrećno zbog veličine svojih grudi, čak 63 posto posto ispitanica želi veće poprsje. Ali zanimljivo je da gotovo polovina ispitanih muškaraca misli da njihove partnerke imaju lepe grudi i ne žele da ih promene na bilo koji način, dokazuje anketa.

Izvor: tportal.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.