Muškarac video ženu koja prosi s detetom, prekinuo obrok u restoranu i plemenitošću nas oborio sa nogu

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2023, 11:37

Muškarac video ženu koja prosi s detetom, prekinuo obrok u restoranu i plemenitošću nas oborio sa nogu

Jedan Beograđanin sedeo je u restoranu i jeo picu, ali nije mogao da skine pogled sa žene koja je u rukama nosila malo dete i sedela na ivičnjaku.
Dok se ona dovijala između autobomila, ne bi li isprosila novac za dete, taj plemeniti čovek je svoju hranu spakovao u salvetu, izašao iz restorana i otišao do nje.
Prvo je pozdravio dete, dao im hranu, a potom i novac.
Snimak je osvanuo na IG stranici Serbia Live Beograd, a komentari su se samo nizali. I bili su oprečni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Foto: Printscreen „Svakako bravo za ovog gospodina i za humanost, ali mislim da im ne treba davati novac jer te pare ne zavrse u njihovim džepovima, nažalost.“
„Lično sam prisustvovala kada je gospodin u pekari na Slaviji kupio dečaku i devojčici da jedu ono što su tražili. Istovremeno smo izašli iz pekare i krenuli u istom pravcu, dvadesetak metara dalje su sedele dve žene, dali su im ono što im je gospodin kupio. One su jele, oni gledali. Toliko o tome.“
„Meni je ovo predivan gest za jednog muškarca, ima dušu“
Taj divan gest iz prestonice brzo je obišao društvene mreže.
Izvor: Telegraf.rs
IMAMO HEROJA DANA: Momak na štakama prelazi put da spasi povređeno mače (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Beograđanin nije mogao da podnese da gleda ovu scenu iz restorana: Ustao je, pretrčao ulicu i uradio nešto što bi malo ko (VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Mar.2023

Velike su muke prosjaka, a tu muku uvideo je jedan brižni Beograđanin. Naime, nakon završenog ručka u restoranu, mladi gospodin odneo je picu ženi koja je prosila sa malim detetom u naručju, na semaforu, prekoputa restorana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.