Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2023, 11:13

Muškarac puzi iz prevrnutog automobila kod Sombora, saputnik se opušta cigaretom (VIDEO)

U selu Kljajićevu kod Sombora dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda. Automobil u kojem su bili dvojica muškaraca iz nepoznatih razloiga prevrnuo se na krov, a akterima ove nezgode bila je potrebna pomoć da se izvuku iz vozila.
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Kljajićevu kod Sombora, kako prenose na instagram nalogu 192.rs, nije bilo teže povređenih kada se automobil prevrnuo.
Kako se navodi, dvojicu muškaraca koji su bili u vozilu izvukli su mladići koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << videli šta se dogodilo i pohitali su da pomognu.
Iako nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće, sudeći po snimku, muškraci iz automobila koji se prevrnuo verovatno su bili pod dejstvom alkohola.
– Moraju da ti pruže pomoć, glava ti je ranjena. Izvučen si zahvaljujući ovim mocima i devojkama… – kaže jedan od njih, čini se vozač, oslonjen na bankinu pokušavajući da upali cigaretu.
– Ma ti si za**ao, Laci – odgovara saputnik.
– A ne, o nou, nou – odgovara čovek pod nadimkom Laci.
Pijan se zakucao u autobus sa 50 policajaca pa molio: „Brate, samo ne zovi muriju“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.