Izvor: Luftika.rs, 09.Feb.2023, 10:54

Muškarac preminuo na klupi u centru Novog Sada, od smrzavanja i bede

Muškarac za kojeg se sumnja da je živeo kao beskućnik preminuo je jutros (9. februar) na Trifkovićevom trgu, u centru Novog Sada.
Čoveka bez svesti na klupi na Trifkovićevom trgu zatekli su prolaznici koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Uprkos naporima medicinskih radnika da ga reanimiraju, muškarac je preminuo, javlja portal 021.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala oko sedam časova.
– Primili smo poziv u 7:16 >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << časova da se na Trifkovićevom trgu bez svesti nalazi nepoznata muška osoba. Naša ekipa je po dolasku na lice mesta krenula sa reanimacijom. Međutim uprkos pokušajima reanimacije, morali su da konstatuju smrt – kaže Krulj.
Svedoci kažu da je Hitna pomoć izvodila reanimaciju oko sat vremena. Za sada je nepoznat uzrok smrti, ali se sumnja da je u pitanju smrzavanje.
Na licu mesta je policija koja je obezbedila lokaciju i obavlja se uviđaj, a telo preminulog će biti prebačeno na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.
Izvor: 021
Dala drugu šansu beskućniku sa dosijeom, a on joj otkrio svoje pravo lice (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nađeno telo muškarca na klupici u Novom Sadu: Bio je beskućnik i sumnja se da se smrzao

Izvor: Danas, 09.Feb.2023

Jedan muškarac preminuo je jutros na klupi na Trifkovićevom trgu u Novom Sadu. Nezvanično, bio je beskućnik, a sumnja se da je umro od smrzavanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.