Muškarac godine – glumac Bredli Kuper

Izvor: Politika, 11.Sep.2011, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac godine – glumac Bredli Kuper

U svečanoj sali Kraljevske opere okupila se prva liga svetskih faca na 14. dodeli priznanja „Muškarac godine” koju organizuje časopis „GQ” (Dži-kju). Fotografi koji su beležili dolazak poznatih nisu mogli da postignu sve jer su na crvenom tepihu defilovale najveće zvezde planete, od Džonija Depa, Šarliz Teron, Kajli Minog, članova grupe U2, do pisca Salmana Ruždija, političara iz kabineta britanskog premijera Kamerona Džordža Ozborna...

Iako priznanje nosi ime „Muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << godine”, postoji desetak kategorija za nagrade a uredništvo mesečnika određuje kome će dati priznanje za godišnju aktivnost.

Najvažnije priznanje „Muškarac godine” za 2011. pripalo je Bredliju Kuperu, američkom glumcu neodoljivog osmeha i plavih očiju, poznatom po rolama u filmovima „Mamurluk u Las Vegasu” i „Mamurluk u Bangkoku”.

Priznanje za dizajnera godine pripalo je Amerikancu Tomiju Hilfigeru, a golfer Rori Mekilroj (22) osvojio je titulu sportista godine. Interesantno je da je gitarista „Rolingstonsa” Kit Ričards sa svečanosti otišao kući bogatiji za priznanje „Pisac godine”, a nagrađen je za autobiografiju u kojoj se našlo obilje fascinantnih detalja iz života ekscentričnog muzičara.

Sa druge strane, glumac Hju Lori, poznat iz serije „Dr Haus”, ovenčan je priznanjem „Muzičar godine” zbog džez albuma objavljenog maja ove godine. Političar godine je konzervativac Džordž Ozborn, a članovi grupe U2 dobili su priznanje „Bend 2011”. Njihove kolege iz grupe „Duran Duran” nagrađene su za životno dostignuće. Televizijska ličnost godine je profesor i naučnik Brajan Koks koji osim rada u laboratoriji Univerziteta u Mančesteru vodi emisije o nauci na Bi-Bi-Siju.

A. C.

-----------------------------------------------------------

Muškarci, obavezno idite kod čika zube

Istraživanje američkih psihologa nedavno je pokazalo da žene više vole lep osmeh, kakav ima muškarac godine Bredli Kuper, nego mišićavo telo! Dame su najčešće izjavljivale da im više smetaju loši zubi i neuredna kosa kod partnera nego da dotični ne raspolaže zavidnom mišićnom masom. Muškarci su priznali da više posećuju teretane ne bi li došli do dobre figure nego što odlaze kod zubara jer smatraju da će dame pre privući zgodno telo od lepog osmeha. Opet se potvrdilo da polovi razmišljaju suprotno!

objavljeno: 12.09.2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.