Mračan period za Ovna, Raka i Jarca do kraja nedelje, stvari neće ići u željenom pravcu

Izvor: Luftika.rs, 07.Feb.2024, 14:33

Mračan period za Ovna, Raka i Jarca do kraja nedelje, stvari neće ići u željenom pravcu

Svakome od nas naiđe mračan period u životu, koji bismo što pre želeli da zaboravimo, međutim, prepreke i smetnje u ostvarenju naših planova treba posmatrati kao važan uslov za dalji razvoj i napredak. U periodu od 6. do 11. februara neki znaci Zodijaka moraće da se paze, kako ne bi došli u neprijatnu situaciju.
Astrolozi upozoravaju da ne pravite previše planova do kraja ove nedelje, pošto se stvari najverovatnije neće kretati u željenom pravcu. Uzrok tome su teški tranziti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Marsa i Neptuna, Meseca u kvadratu ka Uranu i mladog Meseca u Vodoliji.
Baš zato, ova sedmica u najmanju ruku nije idealna za realizaciju vaših planova, pa je najbolje da prihvatite situaciju kakva jeste i ne pokušavate previše da menjate stvari.
Ovan Pokušajte da ne pokazujete previše vašu tvrdoglavu prirodu i trudite se da vaš kratak fitilj ne dođe do izražaja, pošto sukob na poslu može izazvati jaku reakciju.
Ovo nije dobar period za preuzimanje velike odgovornosti, jer stvari najverovatnije neće ići kao što ste planirali. Svađe na radnom mestu mogu dovesti do toga da se osećate prezreno i poniženo, a sa takvom situaccijom dugo nećete moći da se pomirite.
U ovom trenutku ste pod jakim uticajem Marsa, pa ukoliko želite da prevaziđete poteškoće, pokušajte da se jednostavno distancirate od negativnosti.
Što više budete reagovali, to će očiglednije biti koliko vam je važno mišljenje i odobrenje drugih. Zato pokažite svoju snagu ćutanjem, a ne ulaskom u nove sukobe.
Foto: Pixabay/Victoria Rak Jak uticaj Merkura i Neptuna vas je uverio da će se nešto neverovatno dogoditi.
Međutim, ne bi trebalo previše da rizikujete – sada je pravi trenutak za refleksiju i trezveno razmišljanje. Moguće je da ćete se osećati kao da ste se zatekli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.
Nemojte da budete nestrpljivi, trebali biste samo da sačekate. Uskoro vam sledi pregršt pozitivnih uticaja od Jupitera, pa budite otvoreni za nove ideje.
Bićete spremni da prevaziđete negativna osećanja, kada shvatite da ne treba da im posvećujete toliko vašeg dragocenog vremena i pažnje.
Jarac Nedelja će biti veoma dramatična, ali razlog tome je pre svega način na koji procenjujete situaciju.
Preplaviće vas nostalgija, pa će vam se činiti da su najbolji trenuci vašeg života prošlost. Detaljno ćete sagledavati greške koje su vas dovele u sadašnju situaciju.
Nedelja će doneti trenutak spoznaje i shvatićete da sami sebi najbolje možete da pomognete. Krenućete putem isceljenja i moći ćete racionalnije da procenite situaciju.
Biti srećan u životu predstavlja izbor, koji najviše zavisi od vaše životne folozofije i pogleda na svet.
Prognoza astrologa Vladimira Vlajića do 11. februara: Merkur u Vodoliji pokreće skrivene emocije, Pluton nanosi velike gubitke

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.