Možete li da je prepoznate: Ova slatka devojčica je sada atraktivna pevačica (FOTO)

Izvor: Story, 11.Mar.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možete li da je prepoznate: Ova slatka devojčica je sada atraktivna pevačica (FOTO)

Od nežne devojčice do provokativne pevačice - tako je izgledao put jedne od najekstravagantnijih devojaka sa naše scene!

Reč je o Nikoliji Jovanović, popularnoj pevačici i modelu, koja svojim seksipilom i stilom stalno iznenađuje javnost. Nikolija je poznata i po tome što je ćerka jedne od najvećih folk zvezda na Balkanu, Vesne Zmijanac.

Nikolija Jovanović: Čim budem smela, ponovo ću zatrudneti

Pevačica svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << izbacuje provokativne fotografije na svoj Instagram profil, ali je sve iznenadila fotografiljama iz svog detinjstva. Od ove slatke devojčice Nikolija je postala prava vamp dama koja mami uzdahe gde god da se pojavi.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Jan 29, 2016 at 4:08pm PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.