Mora da se šalite!? (FOTO)

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mora da se šalite!? (FOTO)

Zahvaljujući kraljici konturinga - Kim Karadašijan, ova tehnika šminkanja je jedan od najvećih trendova u poslednje vreme. Međutim, ovom tehnikom sređuje se lice, guza, stomak, pa čak i - stopala!

Foto: Instagram/liveglam.co

  Tehnikom konturisanja postiže se da lice izgleda mršavije i simetrično, pa donekle i možemo da razumemo da neko želi tako da se našminka.

Međutim, nikako ne uspevamo da dokučimo zašto bi neko to isto uradio na stopalima!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Video uputstvo za konturisanje stopala pregledano je više od 7.000, a privuklo je više od 11.000 komentara, od čega je većina negativnih.

U videu se može videti korak po korak tehnike konturisanja stopala, a sve počinje nanošenjem podloge, kako bi se izjednačila boja stopala.

Zatim se stavlja tamnija krema sa strane stopala i na svaki prst, a onda se sve te nijanse pomešaju. Poenta konturisanja je stvaranje iluzije senke, kako bi stopala delovala “mršavije”.

Na kraju videa postavljene su fotografije pre i posle konturisanja, a razlika je jedva primetna.

Ono što je sigurno je da je za konturisanje stopala potrebno prilično vremena i truda, a nismo sigurni da se uloženi trud i vreme u ovom slučaju isplate.

Step up your contour game with this fancy footwork #footcontour from @allysterlafleur using the @morphebrushes Cream Contour Palette and @lagirlcosmetics Velvet Hi-Lite Contour Stick - Video by #LiveGlam

A video posted by LiveGlam (@liveglam.co) on Apr 27, 2016 at 5:12pm PDT

Uostalo, ko će primetiti da li su vam stopala "mršavija"?!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.