Momir emotivno uzdrmao Radu Manojlović: Uvek sam ja kriva i najgora!

Izvor: Story, 22.Jan.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momir emotivno uzdrmao Radu Manojlović: Uvek sam ja kriva i najgora!

Pevačica se oglasila nakon Momirovih neumesnih komenatara...

Foto: Miloš Nadaždin

Momir je nedavno i izjavio kako više nikada ne bi bio u vezi sa devojkama iz javnog života, pogotvo ne sa pevačicama. Radu su pogodile Gajićeve reči, što je i rekla u emisiji Ekskluziv.

- Pa nema veze, uvek sam ja ta koja je na kraju kriva, najgora... neka bude to i sad - rekla je Rada koju je Gajićeva izjava povredila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Ostavlja bez daha: Rada Manojlović u nikad izazovnijem izdanju! (FOTO/VIDEO)

- Ako je neko sa mnom bio sa mnom pet godina, tri godine, a ne tri dana, znači da je to nekom nešto odgovaralo, i nije lepo prosto da sada ispada da ništa nije odgvaralo, da je sve najgore. Sve to govori o onome ko kaže. Ja bi to mnogo drugačije i mnogo lepše upakovala i rekla - bila je iskrena pevačica.

Povukla se: Evo šta je Rada Manojlović uradila kako bi izbegla susret sa Momirom

Rada tvrdi da ni ona ni njen partner nisu bili neverni tokom veze, a priznala je i šta je naučila nakon raskida.

Rada Manojlović iznenadila: Da nisam pevačica, bila bih ...

- Od sada ću verovati svom instiktu, od početka koji me nikada nije prevario, a koji sam ja sklanjala sam ga pod tepih i pričala sebi daj šansu biće to bolje. Ne, ono što prvo osetiš, to je to. Meni mi je žao mene, pa tako ispada kada si mnogo dobar, onda si mnogo glup. Dobar i glup, dobar i iskorišćen, dobar i najgori... najgori ispadneš - tvrdi Rada.

Izvor: Kurir.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.