Moja pozadina je uvek štrčala...

Izvor: Mondo, 29.Okt.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moja "pozadina" je uvek štrčala...

Nekada nije lako biti drugačiji, kaže lepa manekenka.

Објава коју дели Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) дана 19. Окт 2017. у 1:43 PDT

Klaudija Šifer je objavila knjgu povodom 30 godina bavljenja manekenstvom, ali se prisetila i dana kada joj baš i nije bilo lako.

Kaže da se u periodu puberteta veoma razlikovala od svojih vršnjaka, i da se zbog toga stidela. Bila je veoma mršava i visoka, te je uvek sedela u poslednjoj klupi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << školi.

"Svi su me zezali jer je moja zadnjica uvek nekako štrčala", kaže slavna Nemica u intervjuu za InStyle magazin.

Happy world heart day! ❤️X #heartforaheart #worldheartday #love #heart

Објава коју дели Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) дана 29. Сеп 2017. у 2:10 PDT

Međutim, vremenom je shvatila da su njene "mane", zapravo njena prednost u svetu manekenstva i da nema čega da se stidi.

Štaviše...

Imala je 17 godina kada je počela da se bavi manekenstvom, brzo je napredovala, bila je muza Karla Lagerfelda, zarađivala je milione!

"Zato želim da poručim svim devojkama da se ne stide svog tela, da ne teže savršenstvu, jer to ne postoji. Budite uvek svoje i uživajte čak i u svojim manama", poručuje nam Klaudija Šifer.

Gianni, this is for you ❤️ @donatella_versace @versace_official @carlabruniofficial @claudiaschiffer @iamnaomicampbell @cindycrawford @helenachristensen ⚡️#GianniTribute #MFW #CLAUDIA30YEARS

Објава коју дели Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) дана 24. Сеп 2017. у 6:32 PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.