Izvor: Luftika.rs, 04.Jul.2023, 09:47

Modni kreator Darko Kostić krvav primljen u Urgentni centar, navodno ga udario mladić

Modni kreator Darko Kostić primljen je u Urgentni centar zbog povrede na glavi.
Kreator je u bolnicu došao krvav I žalio se na bolove, saznaje „Kurir„.
Njega je navodno udario javnosti nepoznat muškarac koji je priveden u policijsku stanicu.
Podsetimo, prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv modnog kreatora Darka Kostića zbog izvršenja krivičnog dela Protivpravno lišenje slobode, u sticaju sa krivičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << delom Ugrožavanje sigurnosti.
Kako saopštavaju iz ovog tužilaštva, okrivljenom je stavljeno na teret da je krivična dela izvršio dana 19.04.2022. godine na taj način što je u svom ateljeu oduzeo slobodu kretanja oštećenom, kojom prilikom je oštećenog gurnuo u špajz, vezao mu ruke, a potom je, držeći nož u rukama, uputio ozbiljne pretnje oštećenom, nakon čega je oštećeni iskoristio trenutnu odsutnost okrivljenog koji je izašao iz prostorije i pobegao.
– Postupajući po predmetnom događaju dežurni zamenik javnog tužioca odredio je zadržavanje u odnosu na D. K. u trajanju od 48 časova, te je nakon njegovog saslušanja predloženo određivanje pritvora, koji predlog je bio usvojen od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu – navodi se u saopštenju.
U dokaznom postupku zamenik javnog tužioca je saslušao okrivljenog koji je izneo odbranu i negirao navode krivične prijave, ispitan je oštećeni koji je opisao način na koji je okrivljeni izvršio navedena krivična dela.
Takođe, ispitani su svedoci, te su pribavljeni podaci i druga dokumentacija neophodna za utvrđivanje činjeničnog stanja u ovoj krivičnopravnoj stvari.
– Tužilaštvo je optužnim aktom predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog D. K. oglasi krivim zbog izvršenja krivičnog dela Protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 st. 3 u vezi st. 1 KZ u sticaju sa krivičnim delom Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138 st. 1 KZ i izrekne mu jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od dve (2) godine, kao i meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim – stoji u saopštenju.
Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu je u junu pre dve godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom) zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.
Uhapšen modni kreator Darko Kostić, mladić prijavio da ga je zatvorio u ostavu i pretio da će ga ubiti

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.