Modna katastrofa: Kajli Džener šokirala izgledom! (FOTO)

Izvor: Story, 17.Feb.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna katastrofa: Kajli Džener šokirala izgledom! (FOTO)

Kajli Džener poznata je po neobičnim i ekstravagantnim odevnim kombinacijama, koje bez obzira na izgled i udobnost munjevitom brzinom postaju popularne među devojkama širom sveta.

Kajli Džener, foto: Profimedia

Ipak, nadamo se da tako neće biti i sa njenom poslednjom kombinacijom koja je prava modna katastrofa. Mlada rijaliti zvezda je za proslavu Dana zaljubljenih sa svojim dečkom reperom Tajgom ponela plišane zlatne pantalone uz sivu bundu, preko koje je ponela >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kaput identičnog materijala i boje kao pantalone. Na sve to je obula providne salonke i stavila je periku, pa je tako svoju crnu kosu pretvorila u bebi rozu, piše Kurir.


Pocepano i belo: Kejtlin i Kendal Džener skoro isto obučene na javnom događaju (FOTO)

Stotine komantara mogu se naći na Tviteru gde su svi negativno ocenili njen izgled.


Mlada Kardašijanka pokazala tetovažu koja je zaludela internet ​


Kajli se trudi da na razne načine skrene pažnju na sebe, ali za ovakav promašaj zaista nije bilo potrebe.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.