Moderne veze: Zaljubljujemo se u prijatelje!

Izvor: 24sata, 23.Sep.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moderne veze: Zaljubljujemo se u prijatelje!

Prijatelji su postali moderni ljubavnici.

Skoro 40 odsto ljudi, u dobu između 25 i 34 godine, izlazilo je sa svojim prijateljem. Jedna trećina gajila je osećanja prema prijatelju, a taj je problem mučio više muškarce, nego žene, tačnije njih 38 odsto, u odnosu na 29 odsto žena.

Istraživanje je sprovela internet stranica Match.com, a 10 odsto ispitanika otkrilo je kako se poljubilo sa više prijatelja, dok se svaki deseti našao u ljubavnom trouglu s prijateljem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />
Četvrtina njih otišla je i korak dalje i spavala s prijateljem, a to je najčešće bila posledica pijane noći. Njih 13 odsto iskreno je i priznalo kako su zažalili zbog takve svoju odluku.

- Ljudi sve češće traže potencijalnog partnera u prijateljskim krugovima. Čak i kad samo izađete s prijateljima, smanjuju se šanse da ćete nekoga upoznati. Velike grupe mogu itekako da uplaše potencijalne kandidate pa oni, u strahu od odbijanja, vrlo često odustanu. Takođe, biti s nekim prijatelj, ne znači imati iste ciljeve i ambicije - prenosi Daily Mail.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Moderne-veze-Zaljubljujemo-se-u-prijatelje

Izvor: medio.rs, 24.Sep.2014, 01:24

Prijatelji su postali moderni ljubavnici...Skoro 40 odsto ljudi, u dobu između 25. i 34. godine izlazilo je sa svojim prijateljem. Jedna trećina gajila je osećanja prema prijatelju, a taj je problem mučio više muškarce, nego žene, tačnije njih 38 odsto, u odnosu na 29 odsto žena...Istraživanje...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.