Moda za jesen 2021

Izvor: Adriatalk.com, 25.Sep.2021, 16:32

Moda za jesen 2021

Jesen 2021 donosi nam mnogo trendova nastalih prethodnih sezona, produbljenih osvežavajućim varijacijama u vidu dizajnova, materijala i printova. Novine koje će obeležiti sezonu uglavnom se odnose na maštovitost dobijenu raznobojnošu ne toliko tipičnom za ovaj deo godine.

Prsluci predstavljaju jedan od najbitnijih simbola koji će obeležiti modu za jesen 2021. U odnosu na prethodnu sezonu, dizajnirani su sa mnogo više mašte, i od najrazličitijih materijala. Nosiće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Adriatalk.com << u svim prilikama od elegantnih do opuštenijih svakodnevnih kombinacija, u svim dužinama, bojama i materijalima bilo uz suknju, pantalone ili čak i preko haljine.

Moda za jesen 2021 sigurno neće izgledati dosadno uz toplinu boja jasnih satuiranih nijansi, od roze, preko narandžaste, do kraljevsko plave i neizbežne žute. Pored toplih nijansi ne treba zaboraviti metalik nijanse koje će svakako dati glamuroznu notu ovosezonskim kombinacijama.

U duhu živih boja i printovi za jesen 2021, biće upadljivog tipa što većih dimenzija i krasiće sve odevne predmete od košulja i džempera do mantila jakni i kaputa. Raznobojnost koju donose dopašće se svima koji budu poželeli da pobegnu od uobičajenog sivila i puste mašti na volju.

Nasleđeni trendovi iz prethodnih sezona biće prisutni dalje, puff rukavi na jaknama pantalone od pletenih materijala, pletene jakne i torbe, veštačko krzno na svim odevnim predmetma i aksesoarima.

Upareni delovi garderobe predstavljaju potpuni hit sezone, bilo da su upareni jakna i pantalone, sako i suknja, bilo jednostavnijeg jednobojnog tipa ili sa prisutnim floralnim printovima ili printovima u vidu logoa. Trend koji je bio nezamisliv do skoro baš zbog preterano uklopljenog izgleda, doživeo je potpuni procvat.

Trend koji definitivno nije za svakoga i koji će mnogi preskočiti su prorezi na majicama, haljinama pa čak i ostalim delovima garderobe. No, elegantan izgled svakako se može postići resama koje su takođe značajan modni momenat za jesen/zimu 2021, ali svakako da treba sačuvati obazrivost kako se ne bi preteralo sa istima.

Maksi haljine su uspešno ukorporirane u modu za jesen 2021, mogu se nositi samo ukombinovane sa dubokim čizmama ili otkopčane preko pantalona ili šorca, umesto mantila ili jakne, ili čak i zakopčane dajući trendi izgled. Dupli teksas dolazi i odlazi u modu periodično, a sada doživljava povratak u skladu sa trendom setova i preciznijeg uklapanja modnih predmeta. Teksas sako ukombinovan sa pantalonama u istoj nijansi je najlakši i najsvedeniji način da se isprati ovaj trend.

Kada je reč o aksesoaru, predimenzioniranost je skoro pa obavezna. Ogromne torbe, nakit koji upada u oči usled svojih dimenzija, predstavljaju simbol sezone. Veličina minđuša je toliko izražena da je povukla sa sobom davno zaboravljeni trend nošenja samo jedne minđuse. Pufnaste jorgan torbe takođe se mogu primetiti u trendi modnim stilovima.

Nastavak na Adriatalk.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Adriatalk.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Adriatalk.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.