Izvor: Luftika.rs, 02.Feb.2023, 09:25

Mladić koji je pretio novinarki Radija 021 sam se prijavio i lično izvinio

Ministarstvo unutrašnjih poslova navodi da je ispitalo sve okolnosti vezane za prijavu pretnji novinarki Gorici Nikolin i o svemu dostavilo izveštaj nadležnom tužilaštvu.
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, nakon prijave, policiji se sam prijavio 19-godišnji mladić koji je potvrdio da je on ostavio komentar i ukazao da se novinarki lično izvinio zbog nedoličnog ponašanja.
Policija, je nakon njegovih navoda, obavila razgovor sa novinarkom Radija 021 Nikolin koja je potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da joj se mladić izvinio, kao i da se nakon razgovora sa njim više ne oseća ugroženo.
Policija je o svim okolnostima ovog slučaja dostavila izveštaj nadležnom tužilaštvu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela s obzirom da je novinarka potvrdila da se ne oseća ugroženo.
Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom naglašava da „svaku prijavu pretnji sagledava detaljno i da je nedopustivo ponašanje kojim pojedina udruženja i političke stranke, zloupotrebljavajući svoj položaj, pokušavaju da vrše pritisak na policijske službenike koji svoj posao rade profesionalno i odgovorno“.
Izvor: Ministarstvo unutrašnjih poslova
Ovo se desi kada policija prepusti državu kriminalcima: Na redakciji OK radija zazidali prozor i niko nije kriv

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mladić koji je pretio novinarki novosadskog Radija 021 na Instagramu sam se prijavio policiji i izvinio

Izvor: Danas, 02.Feb.2023

Nakon prijave pretnji novinarki Radija 021 Gorici Nikolin, policiji se sam javio devetnaestogodišnji mladić koji je potvrdio da je on ostavio nedolične komentare, saopštavaju iz Ministarsva unutrašnih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.