Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2023, 09:52

Mladi fudbaler se razveo od žene jer nije htela da napusti pravoslavlje i promeni veru

Rumunski fudbaler Steliano Filip trenutno igra u mađarskoj ekipi Mezekevešd. Iako su mu predviđali sjanu karijeru ovaj fudbaler poznatiji je po svom privatnom životu nego po uspesima u fudbalu.
On se pre dve godine razveo od supruge Bianke Marine, a razlog je navodno bio to što ona nije htela da promeni veru.








View this post on Instagram










>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<







A post shared by Steliano Filip (@steliano7filip)


Fudbaler je prešao na pentekostalizam i tu je veru hteo da nametne i svojoj ženi, ali ona je to odbila. Filipu je to toliko smetalo da su se na kraju razišli.
– Nismo se pronašli, pre svega u veri. To je bila prva prepreka između nas. Probala sam, ali nisam mogla. Dobro mi je tako kako je sad, pravoslavka sam. I ja sam pokušavala da idem u tom smeru, ali se nisam snašla – rekla je prošle godine Bianka, piše Story, a prenosi Index.








View this post on Instagram


















A post shared by B (@biancaa.marina)


Steliano se u martu ponovno oženio s Fivianom Brinze, a ovih dana organizovana je svadba na kojoj su bili rumunski reprezentativci i fudbaleri.








View this post on Instagram


















A post shared by Fiviane Filip (@fivianee.filip)


Čuveni fudbaler svu svoju imovinu prepisao na majku, a suprugu ostavio „kratkih rukava“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.