Izvor: Luftika.rs, 19.Mar.2024, 09:50

Mladi Srbin se preselio u Hrvatsku i pokrenuo priču o ljubavi i mržnji: “Ima posla, ko hoće da gleda svoja”

Nemanja Radošević je rođen 1995. godine, trenutno je nastanjen u Istri, a bavi se poslom animatora.
Na svojoj TikTok stranici objavio je nekoliko snimaka, gde spominje Srbiju i Hrvatsku, a jedan je izazvao posebnu pažnju.
“Snimio sam više klipova kako sam ja Srbin koji trenutno živi u Hrvatskoj. Dobio sam puno komentara ljudi koji su mi pružili podršku, a bilo je i onih drugih”, rekao je mladić, prenosi Telegraf.
Potom je prikazao “skrinšotove” negativnih komentara: “Aj ti sinko kući, pa nećeš toliko patiti, a nama nećeš nedostajati”, “Pakuj stvari i doviđenja”, “Pojma nemaš”…
Nemanja je video završio porukama: “Ima posla ko hoće da gleda svoja” i “Malo manje gledajte druge...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"JA SAM SRBIN KOJI ŽIVI U HRVATSKOJ" Nemanja boravi na Jadranu već godinu dana, a sada je pokazao kakve poruke dobija:"Aj ti sinko kući, pa nećeš toliko patiti"

Izvor: Blic, 19.Mar.2024

Nemanja Radošević trenutno živi u Istri, bavi se poslom animatora, a na TikToku privukao je pažnju kao Srbin koji se preselio u Hrvatsku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.