Mlada iz Srbije postala crnogorska snajka i napravila delirijum na svadbi, svi su gledali samo u nju (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 19.Jun.2023, 10:45

Mlada iz Srbije postala crnogorska snajka i napravila delirijum na svadbi, svi su gledali samo u nju (VIDEO)

Koreografija jedne mlade iz Srbije koja se udala u Crnoj Gori postala je viralna na TikToku sa gotovo 300 hiljada pregleda, a komentari na njen performans koji je pred stotinama zvanica izvela sa svojom sestrom, ne prestaju da se nižu.
Devojka po imenu Nina Gavran pre nekoliko dana se venčala u Crnoj Gori, a snimci s njene svadbe postali su totalni hit na TikToku, dok se njeni pratioci slažu da nikad veseliju svadbu nisu videli.
„Kad Crna Gora dobije srpsku snajku“, opis je jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << objave koja je kompilacija snimaka sa svadbe, prenosi Kurir.
@ninagavran
Kad Crna Gora dobije srpsku snajku! #srbijacrnagora #svadba #wedding #fyp #foryoupage #bride
♬ Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) – ABBA
Nina je objavila nekoliko snimaka svog najvažnijeg dana u životu, a jedan se posebno izdvojio.
Na snimku koji je pregledalo 300 hiljada ljudi mlada je u izazovnoj beloj haljini s golim leđima izvela originalnu koreografiju Ane Nikolić za pesmu „Romale Romali“, kojom se davne 2006. godine borila za odlazak na Evroviziju.
Ana nije imala sreće da Srbiju predstavlja na najprestižnijem muzičkom takmičenju u Evropi, ali je pesma postala vanvremenski hit, kao i koreografija, koju mnogi i dan-danas pamte.
Ova mlada je to i demonstrirala, a kako bi koreografiju izvela što bolje, ona je izula štikle i plesala u papučama, zbog čega se jedan pratilac našalio: „Lako je u japankama koprive mlatiti“.
Ona je pokazala svoje plesno umeće i vitko telo, a zvanice su s oduševljenjem i uz aplauz posmatrale prizor.
Ništa manje oduševljeni nisu ni Ninini pratioci na TikToku, koji ne prestaju da joj udeljuju komplimente.
@ninagavran
Kad sekane zaigraju #wedding #svadba #fyp
♬ original sound – Nina Gavran
„Moramo da uradimo isto ako se ikad udamo“, „Savršeno“, „Idemo, novi trend“, „Prva u beloj haljini, znači premoćna cura“, „Žena u belom gori“, „Prezgodne“, samo su neki od lavine komentara koji ne prestaju da se nižu ispod snimka.
Bračni par iz Beograda nije mogao da veruje šta ih je zateklo u poklonima nakon svadbe

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.