Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2022, 22:43

Mišel Fajfer se sa 22 godina jedva iščupala iz kandži sekte, terali je da živi bez vode i hrane

Neki su je svrstavali uz rame sa Džulijom Roberts koju su često proglašavali najlepšom ženom na svetu, ali ova glumica se nije oduvek smatrala lepoticom.
Lepota joj otvorila vrata – U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača, otkrila je Mišel.
Bila je najviša u razredu i volela je da se potuče sa dečacima. Nije znala da se ponaša u muškom društvu i nije izlazila na sastanke. Često je izostajala sa nastave, a prvi automobil, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << crveni Mustang, razbila je pod uticajem opijata.
Njen otac je bio trgovac, a majka domaćica, pa su Mišel usmeravali ka obrazovanju. U srednjoj školi zanimali su je samo časovi glume. Nakon mature prijavila se na izbor lepote i odnela titulu „Miss Orindž Kantri“. To ju je ohrabrilo da se prijavi i na izbor za Mis u Los Anđelesu. Iako nije ostvarila značajan uspeh, to joj je otvorilo vrata u svet glume.
Teško je poverovati da je jedna od najlepših žena svih vremena  ikada bila nesrećna u ljubavi. A bila je.
Bila u sekti koja je pelješila dok nije upoznala Hortona Malo ko zna da je veoma lako moglo da se dogodi da Dejvid Keli, sa kojim je u srećnom braku već dve decenije umalo ne postane njen suprug i to samo zbog čudnog spleta okolnosti, ali njihova ljubavna priča upravo je dokaz da se čuda zaista dešavaju kada se najmanje očekuje.
Naime, sve je počelo kada je glumica imala 22, a tada se upoznala za Pitera Hortona koji joj je pomogao da izađe iz kandži bretarijanističkog kulta, u kom se veruje da je moguće živeti bez hrane i vode. Misteriozni par koji je iskoristio Mišelinu naivnost i mladost lagao ju je i upravljao njenim životom, a ona je bila iscrpljena i fizički, i mentalno, i finansijski sve dok nije naišao Horton.
– Igrali su se sa mnom i terali me da doniram novac njihovoj organizaciji. Kada sam razgovarala sa bivšim pripadnikom pokreta, on mi je opisao manipulaciju kroz koju je prošao. Tada sam shvatila da sam bila deo sekte – ispričala je glumica. Njihov brak trajao je sedam godina, a rastali su se u dobrim odnosima. Piter je čak pomogao MIšel da se spakuje kada je napuštala njihov zajednički dom.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)


Bila je zbunjena, usamljena… a potom je uplovila u odnos sa Fišerom Stivensom. Međutim, ni to nije bilo „to“. Nakon toga, usledila je kratka ali strastvena romansa sa Džonom Malkovičem koja ju je protresla do temelja.

Nakon bolnog raskida, ostala je sama, da bi u jednom trenutku presekla svoju depresiju i donela odluku da joj ne treba muškarac da bi bila srećna i ispunjena, ali i da joj nije potreban niko da bi postala majka.
Odlučila sa sama usvoji dete Ušla je u proces usvajanja dece, odlučna da bebu podiže kao samohrana majka. Procedura je pokrenuta, a onda je upoznala holivudskog scenaristu i režisera Dejvida Kelija.
Upoznali su se u jednom restoranu gde je bilo veće društvo, a tada jedva da su progovorili koju. Mišel je čak mislila da Dejvid „muva“ njenu sestru. Glumica je bila oduševljena mišlju i čak pokušala da provodadžiše, međutim, zajednički prijatelj koji ih je upoznao, insistirao je na tome da je Dejvid Keli kao rođen za Mišel i uporno tvrdio da njih dvoje moraju da izađu nasamo.
Kako bi udovoljila prijatelju, glumica je pristala i odmah je bilo jasno: on je bio u pravu i Dejvid Keli je čovek njenog života.

Dva meseca nakon što su stupili u vezu, proces usvajanja je bio završen i Mišel je dobila ćerku Klaudiju. Strahovala je da će njenog novog dečka pokolebati to što je ona postala majka tako rano otkako su se upoznali, ali Dejvid ju je podržao.
– Stvarno sam ga stavila u situaciju koja bez sumnje pokazuje ko je muškarac, a ko dečak. Očigledno, on je bio na visini zadatka – ponosno je rekla Mišel Fajfer godinama kasnije, koja veruje da je bila posebno privlačna jer  Keliju nije imala kada da dosadi. Bila je posvećena ćerki i on je morao da bude s njima i deo porodične atmosfere ako bi želeo da vidi Mišel.
Porodica na prvom mestu Par se venčao 1993. godine, a Klaudija je krštena na njihovom venčanju. Ubrzo potom dobili i sina Džona, koji je dobio ime po očevom ocu, inače poznatom treneru hokeja.
Još nekoliko godina je radila punom parom, pa se nakon filma „Beli oleandar“ posvetila porodici. I dalje je glumila, ali nije imala toliko angažmana kao ranije. Porodicu je stavila na prvo mesto, ali nije ih izlagala javnosti. U muža Kelija je i dalje zaljubljena kao i prvog dana.
– Sladak je, inteligentan i ima dobar smisao za humor, kao i veliko srce. Dobar je otac i skoro svakog dana mi šalje cveće – rekla je i dodala da se trude da imaju vreme samo za sebe. Jednom mesečno odlaze na večeru bez dece, koja su danas već odrasla.
Izvor: Wanted
Fantastični glumci – jezivi očevi: Silovali i drogirali decu, a život im pretvarali u pakao

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.