Mirko Nikolić: Bio sam tužan posle emisije!

Izvor: S media, 04.Mar.2011, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko Nikolić: Bio sam tužan posle emisije!

Verovatno ne biste čuli za selo Kozelj da se Žika Nikolić u svojoj „Šarenici“ nije poneo prostački prema malom Mirku Nikoliću iz pomenutog mesta. Dečak je čitao nagrađenu pesmu kada ga je voditelj prekinuo i ne znajući da mu je ostao uključen mikrofon uzviknuo: „Alo, bre, jebote, ko da je ovaj pesnik za Nobelovu nagradu.

- Bio sam tužan posle emisije. Najviše zbog toga što je trebalo da pročitam samo dve strofe, a prekinuli su me. I žao mi je što nisam stigao da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pozdravim tatu, sestru i nastavnike. Mama je bila sa mnom u studiju“, ispričao je mali Mirko, a njegova mama se nadovezala: „Nama je samo bilo krivo što tako da mu Žika kaže. Nismo mi tražili da se pojavimo u emisiji, već su nas pozvali. Šta je to, dve strofe? Čak smo i pre emisije vežbali i ukopili se u 50 sekundi, koliko su nam rekli da treba da traje. Šta je 50 sekundi?“.

Žika Nikolić pred otkazom!?

I baka Vera Lazarević je poželela da kaže svoje mišljenje: „Veoma sam ponosna na svog unuka. Žika me je razočarao. Ružna je psovka, zbog deteta. Da je odrastao čovek, pa i ajde“. Tu se već i glava porodice Zoran uključio u razgovor: „Pozvaćemo Žiku u goste. Ko tebe kamenom, ti njega hlebom! Da vidi kako je u gostima kod pravog srpskog seljaka!“

Srboljub Bogdanović, portparol Republičke radiodifuzne agencije, izjavio je da će incident u „Žikinoj šarenici“ biti jedna od tema na sastanku članova Saveta RRA 9. marta. „Događaj u kom je voditelj Žika Nikolić u emisiji 'Šarenica' na neprikladan način prokomentarisao nastup jednog od gostiju obradiće Služba za nadzor i analizu u okviru mesečnog izveštaja za februaru i, u skladu s uobičajenim postupkom, predočiće ga članovima Saveta RRA“, rekao je Bogdanović.

Čujte kako psuje Žika Nikolić! (VIDEO)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mirko Nikolić: Bio sam tužan posle emisije!

Izvor: Svet, 04.Mar.2011

Verovatno ne biste čuli za selo Kozelj da se Žika Nikolić u svojoj "Šarenici" nije poneo prostački prema malom Mirku Nikoliću iz pomenutog mesta. Dečak je čitao nagrađenu pesmu kada ga je voditelj prekinuo i ne znajući da mu je ostao uključen mikrofon uzviknuo: "Alo, bre, jebote, ko da je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.