Izvor: Luftika.rs, 28.Mar.2024, 11:58

Mina Lazarević o borbi sa rakom štitne žlezde: “Ignorisala sam signale koje je telo davalo”

Čuvena srpska glumica Mina Lazarević, otkrila je jednom prilikom da je imala rak štitne žlezde, a uzrok je, kako kaže, stres koji se godinama skupljao. Glumica je dugo ignorisala signale koje joj je telo davalo, a onda se desilo ono najgore.
– Svako ima slabu tačku, ne postoji neko ko je nema. Ja sam ekstrovertna osoba, ne gutam, ne čuvam stres u sebi, imam potrebu sve to da izbacim.
Čini mi se da sam posle svega toga osećala potrebu da sa svojim okruženjem treba da podelim da slušaju svoje telo, da ne ignorišu neke signale koje šalje, jer nas svakodnevnica melje.
Malo je vremena da ga posvetiš sebi i provedeš vreme sa sobom – ispričala je glumica u emisiji “Preživeli” na K1 te objasnila da i sama u...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.