Izvor: Luftika.rs, 14.Feb.2024, 14:58

Miloš Biković uz širok osmeh objavio prvu fotografiju sa sinom: “Neke važne stvari”

Glumac Miloš Biković postao je otac pre mesec dana, a njegova izabranica Ivana Malić na svet je donela naslednika kom su ponosni roditelji dali ime Vasilije.
Miloš Biković sada je objavo prvu fotografiju sa sinom.
– Neke važne stvari – ponosno je napisao glumac, koji je pozirao go do pojasa, dok je beba bila u plišanom odelcetu.
Podsetimo, Ivana se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana Miloš se oglasio na svom Instagram profilu. Glumac je podelio sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na kojoj su nacrtani, mama, tata i dete i time potvrdio da je dobio naslednika.
Čestitke ispod objave su samo pljuštale, a ponosni otac je ubrzo i prosavio rođenje naslednika. Tom prilikom okupio je mnogobrojnu porodicu i prijatelje, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, piše Blic.
Iscepana majica na glavi i čaša u ruci: Ovako je Miloš Biković proslavio rođenje sina (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.