Izvor: Luftika.rs, 06.Sep.2023, 12:05

Milioner traži asistenta koji će putovati sa njim svetom i uživati u luksuzu, plata 35.000 €

Australijski milioner Metju Lepre u potrazi je za osobom koja će putovati s njim po svetu, a za taj „posao iz snova“, kako su ga mnogi opisali, nudi platu od 35.000 evra.
31-godišnji bogataš bavi se e-trgovinom, a u slobodno vreme putuje širom sveta te traži asistenta ili asistentkinju koji će mu se pridružiti u putovanjima, piše Ladbible, a prenosi Index.
Lepre je svoje poslovno carstvo izgradio online poslovanjem i kursevima poslovnog treninga, nakon što je s 23 godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << napustio fakultet. Zbog potreba posla posetio je 30 zemalja u poslednjih pet godina.








View this post on Instagram


















A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)


Traži se marljiva osoba – Tražim marljivu osobu koja će mi pomoći u mom poslu. Treba mi desna ruka koja će mi pomoći na putovanjima i u administrativnim zadacima – izjavio je.
Prijaviti se mogu i osobe bez prethodnog iskustva u tom poslu, a konkurs je otvoren za sve one koji imaju važeći pasoš, vole putovanja, pedantni su u svom poslu i mogu prekinuti vezu sa svojim svakodnevnim poslovima te uskočiti u avion i krenuti.








View this post on Instagram


















A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)


Osim što nudi priliku putovanja svetom uz plaćene putne troškove, milioner nudi platu od 35.000 evra, a novi asistent će moći voziti njegove skupocene automobile.
Traži novog ličnog asistenta Mislite da je ponuda predobra da bi bila istinita? Pa, Lepre je već napravio nešto slično.
Pre četiri godine objavio je otvoreni poziv za ličnog asistenta, a tada se prijavilo oko 70.000 ljudi. Posao je na kraju dobila bivša studentkinja mode.
Iste je godine takođe pozvao ličnog fotografa da putuje s njim kako bi ga fotografisao za njegov Instagram, a nudio je platu od 32.000 evra.








View this post on Instagram


















A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)


Za posao se možete prijaviti putem njegove web stranice Ecom Warrior Academy.
Milioner podiže decu sa sadašnjim dečkom i bivšim suprugom, opslužuje ih tim od 150 ljudi i 23 sluškinje

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

PLATA 35.000 EVRA MESEČNO! Milioner traži asistenta koji će putovati sa njim po svetu, ali postoje određeni uslovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023

Milioner traži asistenta za posao iz snova...Australijski milioner Metju Lepre u potrazi je za osobom koja će putovati s njim po svetu, a za taj "posao iz snova“, kako su ga mnogi opisali, nudi platu od 35.000 evra...31-ogodišnji bogataš bavi se onlajn trgovinom, a u slobodno vreme putuje širom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.