Izvor: Luftika.rs, 17.Mar.2024, 15:05

Milijarder obećao da će izgraditi repliku Titanika, “daleko moćniju od originala” (VIDEO)

Milijarder i rudarski magnat Klajv Palmer najavio je da će izgraditi repliku brioda Titanik, ali koja će, prema njegovim tvrdnjama, biti “daleko superiornija od originala”.
Prilikom predstavljanja dizajna za svoj projekat “Titanik II” u Sidnejskoj operi, Palmer je rekao da će njegova vizija Titanika konačno biti ostvarena, prenosi Gardijan.
Nakon što je novinarima obećao da će njegova kompanija “Blu star lajn” izgraditi “brod ljubavi i vrhunskog stila i luksuza”, Palmer je priznao da još nije obezbedio brodogradilište.
Prošlo je skoro 10 godina od dana kada je Palmer održao vrlo sličnu konferenciju za novinare u londonskom hotelu Ric kako bi “pokrenuo” svoj san o Titaniku II.
Na pitanje...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.