Milica Pavlović IMA VAŽNU PORUKU za sve one koji vole i ne koji tek treba da NAĐU SRODNU DUŠU (foto)

Izvor: Story, 14.Feb.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović IMA VAŽNU PORUKU za sve one koji vole i ne koji tek treba da NAĐU SRODNU DUŠU (foto)

Iako još uvek nije pronašla svoju srodnu dušu, Milica Pavlović zaljubljena je u svoj život, posao i sve drage ljude koji je okružuju. Ne morate biti nesrećni ukoliko nemate emotivnog partnera, a lepa pevačica je to i dokazala… Milica Pavlović iskreno o EMOTIVNOM STATUSU Naime, ona je danas na svom Instagram profilu svima uputila prelepu poruku ... The post Milica Pavlović IMA VAŽNU PORUKU za sve one koji vole i ne koji tek treba da NAĐU SRODNU DUŠU (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(NE)OČEKIVANO ZA NJU: Nataša Bekvalac je imala moćnu poruku za Dan zaljubljenih! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2019, 12:46

Mnogi ne bi mogli tako....Iako se nije baš pokazalo da ima mnogo sreće kada je ljubav u pitanju, Nataša Bekvalac je definitivno neko ko ne odustaje. Nakon tri partnera koji su joj obeležili dosadašnji život, mnogi bi pomislili da je lepa pevačica odstala od muškog roda...Međutim, to definitivno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.