Mila Kunis: Ne želim da mi deca budu kreteni

Izvor: Mondo, 05.Okt.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Kunis: Ne želim da mi deca budu kreteni

Mila Kunis i Ešton Kučer žele decu da nauče pravim vrednostima. Evo kakva pravila važe kod njih u kući.

Foto: Guliver/Getty images, Stephen Dunn

Iako su zajedno "teški" više od 100 miliona dolara, Mila Kunis i Ešton Kučer nisu zaboravili svoje početke. Zbog toga im je najvažnije da njihova deca, trogodišnja ćerka Vajat Izabel i sin Dmitrij Portvud ne izrastu u "kretene".

Mila i Ešton su se još pre nego što su dobili decu dogovorili kojih će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se načela pridržavati u vaspitanju, jer oboje žele da njihova deca žive normalnim životom i izrastu u dobre, pristojne ljude, a ne u bahate, razmažene kretene.

Sada su odlučili da uvedu novu porodičnu tradiciju, pa deca neće dobijati poklone za Božić i Novu godinu.

"Za sad, naša tradicija je - nema poklona za decu", ispričala je Mila (34). "To počinje ove godine, pošto su dosad bili suviše mali, tako da to i nije bilo važno,"

"Prošle godine za Božić, Vajat je imala dve godine i to je bilo suviše... Mi joj nismo ništa ni poklonili, sve što je dobila, dobila je od naših roditelja, ali to je bilo preterano."

"Problem je u tome što deca više ne cene jedan poklon. Čak ne znaju ni šta žele da dobiju. Žele samo 'stvari'", ispričala je Mila u emisiji Entertainment Tonight.

Zbog toga su ove godine Mila i Ešton zamolili svoje roditelje da umesto poklona za unučiće daju "donaciju u dobrotvorne svrhe, nekoj dečjoj bolnici ili udruženju z abrigu o životinjama, ili već, tako nešto".

Govoreći o tome koliko im je važno da njihova deca ne postanu razmažena i da nauče da cene ono što imaju, Mila je dodala: "Da, ne želimo da gajimo male kretene. Postoji dovoljno idiota na ovom svetu, mi ne želimo da doprinosimo povećanju njihovog broja. Ali, znate, ima i finih ljudi."

Kada je ranije govorila o vaspitanju dece, lepa glumica otkrila je da ona i njen suprug decu vaspitavaju da budu "siromašna".

"To nam je važno jer oboje potičemo iz siromašnih porodica i sve što smo stekli sami smo zaradili, tako da smo svesni vrednosti novca. Ništa nismo dobili na gotovo", ispričala je Mila svojevremeno za jednu australijsku radio stanicu.

"Važno je da decu učite tome od najranijeg detinjstva. Mama i tata možda imaju novca, ali ti si siromašan. Vrlo si siromašan, nemaš apsoluto ništa. Mama i tata imaju račun u banci, ne ti."

Kad bi sve mame razmišljale kao ona...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.