Merlin Menson: Mislio sam da je Džastin Biber žena

Izvor: Story, 24.Sep.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merlin Menson: Mislio sam da je Džastin Biber žena

Muzičar Merlin Menson ispričao je kako je izgledalo upoznavanje sa mlađim kolegom Džastinom Biberom. Kako kaže, kada ga prvi put ugleda na mestu gde je trebalo da se nađu pomislioje da je on devojka obučena u plavu majicu. – Otišao sam u jedan kafić da se upoznamo. Video sam devojku plave kose obučenu u bebi plavu ... The post Merlin Menson: Mislio sam da je Džastin Biber žena appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Merilin Menson: Mislio sam da je Džastin Biber žena

Izvor: Prva.rs, 25.Sep.2017, 09:27

Kako kaže, kada ga prvi put ugleda na mestu gde je trebalo da se nađu pomislioje da je on devojka obučena u plavu majicu.. – Otišao sam u jedan kafić da se upoznamo. Video sam devojku plave kose obučenu u bebi plavu majicu, a tražio sam Džastina Bibera. Ispalo je da je to zaista on – seća...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.