Melanija ostala bez priznanja

Izvor: Mondo, 10.Sep.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija ostala bez priznanja

I to nepravedno, rekli bismo.

Foto: Guliver/Shutterstock/REX

O Melaniji Tramp možete da mislite i kažete mnogo toga, ali neosporno je da ima ukusa (i stilistu) i da je uvek doterana. Zato je ova nepravda zabolela njene obožavatelje.

Melanija je nekada bila model, a i danas ima hrpe dizajnerskih "krpica" od kojih mnoge koštaju više od vaše godišnje zarade. Ako uz to dodamo i da prva dama SAD ima ukusa kada je reč o odeći i da zaista ume da nosi svu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tu skupu garderobu, onda je stvarno nepravedno to što se nije našla na "Veniti fer" listi najbolje odevenih u 2017. godini.

Pogodite - kome ovako dobro stoje farmerke?

Sa druge strane, Mišel Obama je dobila svoje mesto na toj listi, kao i Barak Obama, kanadski premijer Džastin Trudo, francuski predsednik Emanuel Makron i njegova suprug Brižit.

Ova nepravda koja je načinjena Melaniji Tramp silno je iznervirala njene obožavatelje, koji su na Twitteru izrazili svoje negodovanje.

Mi joj OVO ne zameramo, a vi? Twitter Embed Code

Melania Trump snubbed, Michelle Obama honored, on international best-dressed list

Maybe it was for the best dressed maid!!

— Tina Phillips (@Tina_ZA) September 8, 2017

Melania Trump snubbed, Michelle Obama honored, on international best-dressed list Maybe it was for the best dressed maid!!— Tina Phillips (@Tina_ZA) September 8, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.