Mel Gibson otkrio: Nova devojka je 35 godina mlađa od mene (FOTO)

Izvor: Story, 24.Avg.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mel Gibson otkrio: Nova devojka je 35 godina mlađa od mene (FOTO)

Holivudski glumac se ponovno zaljubio, pišu američki mediji. Reč je o 35 godina mlađoj spisateljici Rosalindi Ros, koja se prijavila na posao u njegovoj producentskoj kući.

Foto: Pofimedia

Čim su se upoznali, tvrde izvori, Mel Gibson (59) odveo je Rosalindu Ros (24) na romantični odmor na njegovo imanje usred džungle na Kostariki.

Mel Gibson na novoj dijeti

Rosalinda se prijavila za posao scenaristice na filmu kojeg producira Gibsonova kuća Icon.

Mel Gibson: Slava je postala teret

Iako su u vezi tek nekoliko nedelja, već su viđeni zajedno u javnosti.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Mel Gibson smuvao 35 godina mlađu devojku

Izvor: Kurir, 25.Avg.2015, 02:12

Holivudska zvezda u vezi sa književnicom Rozalind Ros, koja se zaposlila u njegovoj producentskoj kući..Holivudski glumac Mel Gibson slomio je srca mnogim obožavateljkama sveta jer su američki mediji objavili da je našao novu devojku, 35 godina mlađu književnicu Rozalind Ros...Novopečeni par...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.