Izvor: Luftika.rs, 11.Jul.2023, 09:32

Medenjak za Lava u sredu na novosadskom Trgu slobode

Humanitarni bazar „Medenjak za Lava“ za pomoć u lečenju malog Novosađanina Lava Teodorovića održaće se u sredu, 12. jula na Trgu slobode.
Akciju organizuje udruženje građana „Novi Sad“ s ciljem da se prikupi novac od pomoći u lečenju ovog mališana.
Njemu je za lečenje spinalne mišićne atrofije (SMA 2) potreban lek Zolgensma, koji je do sada prepoznat kao najskuplji lek na svetu i koji košta 1.500.000 evra.
Roditelji dečaka obraćaju se svim ljudima dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << volje da im pomognu da prikupe sredstva kako bi Lav što pre primio neophodnu terapiju. Sredstva su potrebna i za specijalističke preglede, lekove, suplemente, laboratorijske analize, putne troškove i troškove smeštaja.
Do sada je sakupljeno 50 hiljada evra, a Lav ima samo dva meseca da primi lek, prenosi 021.
„Zato pozivamo sve Novosađane da nam se pridruže u sredu“, navode u udruženju „Novi Sad“.
Akcija se održava u periodu od 18 do 20 časova.
Mali Novosađanin Lav Teodorović boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebna mu je naša pomoć

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.