Marko Jarić: Boravak u Beogradu posle pomirenja sa Adrijanom Limom (FOTO)

Izvor: Story, 07.Nov.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jarić: Boravak u Beogradu posle pomirenja sa Adrijanom Limom (FOTO)

Marko Jarić jesenje dane provodi u svom rodnom Beogradu, a glavni povod njegovog dolaska u našu prestonicu bila je rođendanska žurka Markovog dugogodišnjeg prijatelja Gorana Karića, ali i venčanje Simona Dekarića i Tamare Nikolić

foto: Vladimir Šporčić

Poznati srpski biznismen tim povodom 24. oktobra priredio je veliki maskenbal u Vili Jelena, a jedan od specijalnih gostiju bio je upravo čuveni sportista.

Marko je u Beograd doputovao iz Los Anđelesa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a interesantno je to što mu je saputnica bila njegova bivša supruga, manekenka Adrijana Lima (34), koja je sa Jarićem sletela u Milano. Tamo je imala unapred zakazane poslovne obaveze, dok je otac njihovih ćerkica Valentine (5) i Sijene (3) drugim letom stigao u Beograd.

Marko Jarić prokomentarisao ćerkinu sliku u Vogu: Da li treba da budem ponosan ili zabrinut? (FOTO)

Ovim gestom nekada skladni par dodatno je podgrejao priče o njihovom pomirenju, koje su inicirane time što su jedno drugo ponovo zapratili na društvenim mrežama, a zgodna Brazilka izbrisala je i sve fotografije sa bivšim dečkom Džoom.


Marko Jarić: Na sastanku sa princezom! (FOTO)

Na zajedničkom letu Marko i Adrijana najviše vremena proveli su razgovarajući o proslavi šestog rođendana njihove najstarije mezimice Valentine, koji će obeležiti 15. novembra.

Piše: Danilo Mašojević 

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.