Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2023, 12:00

Marko Janketić: Ovde nikada neće biti bolje, ćerkama želim kartu u jednom smeru (VIDEO)

Sin glumca Miše Janketića i glumice Svjetlane Knežević, Marko Janketić, bio je gost emisije „PopTok“. Mladi glumac je govorio o stanju u srpskom društvu, ističući da „u Srbiji nikada neće biti bolje“ i da svojim ćerkama želi „zapale iz Srbije avionom u jednom smeru“.
– Ja sam petog oktobra ispred Skupštine bio, protestvovao, a ništa se nije promenilo – rekao je Marko Janketić u jednom trenutku.
Govoreći o svojim ćerkama, rekao je da bi voleo da žive u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << društvu u kojem institucije funkcionišu.








View this post on Instagram


















A post shared by Nova.rs portal (@nova.rs_portal)


– Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao – rekao je Marko Janketić.
Na pitanje šta bi trebalo da se promeni – glumac kaže da ništa ne može da se promeni.
– Odavde treba otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde, ovde nikada bolje neći – rekao je on u emisiji „PopTok“.
– Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bude protiv Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao – rekao je glumac.
Izvor: Nova
Poznati srpski glumac imao burno odrastanje: „Pucali su na mene i vadili noževe“

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Janketić: Ovde ništa ne može da se promeni, odavde treba otići

Izvor: Danas, 31.Mar.2023

Mladi glumac Marko Janketić, ne vidi perspektivu u Srbiji i želeo bi da njegove ćerke potraže sreću u nekoj uređenoj  zemlji. O stanju u društvu, o novoj seriji „Pasjača“, o glumcima koji su danas mnogo ambiciozniji, o druženju s kolegama, petom oktobru, (ne)mogućnosti pobune, pozorištu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.