Marko Đurovski sina nazvao po liku iz filma Gladijator

Izvor: Story, 05.Avg.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Đurovski sina nazvao po liku iz filma Gladijator

Čini se da se poznati trude da njihova deca dobiju što originalnija imena, pa su tako i Marko Đurovski i njegov a supruga Marija odabrali jako originalno ime...

Foto: Instagram

U ponedeljak uveče, sin slavnog fudbalera Milka Đurovskog, muzičar Marko Đurovski, i njegova supruga Marija su dobili sina, kojem su rešili da daju ime inspirisano jednim od najpoznatijih modernih filmskih junaka!

Bili su oduševljeni kada su saznali >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da će dobiti dečaka. Odmah su se dogovorili da ga nazovu Maksim, po Makismusu kojeg je Rasel Krou maestralno odigrao u filmu Gladijator – navodi izvor blizak Đurovskom.

Marko Đurovski postao otac!

Inače, ponosni tata je rođenje prvenca proslavljao do ranih jutarnjih sati na splavu Tome Pantersa, sa prijateljima među kojima su bili Marina Tadić, Baki B3 i drugi..

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.