Marko Đurovski postao otac!

Izvor: Story, 04.Avg.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Đurovski postao otac!

Poznati pevač proslavio je sinoć rođenje svog prvog deteta koje mu je juče na svet donela supruga Marija Pop-Božinovski

Marija i Marko, foto: Story arhiva

Pevač je simpatičnom fotografijom koju je podelio sa fanovima na Instagramu nagovestio radosne vesti, koje su kasnije i potvrđene.

Marija i Marko Đurovski: Željno iščekujemo prinovu


Naime, Marko je veselje upriličio na splavu muzičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Tome Pantersa, koji trenutno boravi u rijaliti programu na televiziji Happy. Tomina unuka sinoć se pojavila u emisiji u okviru ovog rijalitija, te je javno otkrila da se na Tominom splavu upravo slavi rođenje Markovog deteta.

Marko Đurovski: Posle svadbe priželjkujemo bebu (FOTO)


- Samo da ti kažem da je Marko Đurovski postao tata. Eno tamo sada slave. Dobio je sina - otkrila je unuka Tomi prilikom uključenja u rijaliti.

Marko Đurovski: Spomenar najvećih ljubavi

Podsećamo, Marko se prošlog leta zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici Mariji Pop-Božinovski na romantičnoj ceremoniji u Sabornoj crkvi, nakon čega je usledilo građansko venčanje u jednom prestoničkom restoranu.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.