Marina Tadić u noćnom provodu sa Mimom Karadžićem (FOTO)

Izvor: Story, 22.Jan.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tadić u noćnom provodu sa Mimom Karadžićem (FOTO)

Popularna pevačica nedavno je uplovila i u glumačke vode radeći na seriji Budva na pjenu od mora gde se zbližila sa popularnim glumcem i producentom Mimom Karadžićem

Marina Tadić, foto: Facebook

Marina je i pored jake konkurencije uspela da dobije ulogu u seriji Budva na pjenu od mora, u kojoj je glavni glumac Mima Karadžić.

Marina Tadić pokazala skriveni talenat

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, prijateljstvo između >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Mime i atraktivne pevačice očigledno se produbilo.

Naime, Marina je na svojoj Facebook stranici podelila fotografiju iz noćnog provoda na kojoj je u društvu čuvenog glumca i još jedne prijateljice.

- Gorčilo, jesi li to došao da me vidiš? - napisala je Marina uz fotografiju, aludirajući na najnoviji film Mime Karadžića, koji je premijerno prikazan isto veče u Sava centru.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.