Izvor: Luftika.rs, 14.Mar.2024, 21:10

Marija uz pomoć suda pokušala da istera dva sina iz kuće: “Imaju 40 godina i sede mi na grbači”

Ispovest Marije koja je sudskim putem pokušala da istera svoje odrasle sinove iz kuće, mnoge je zainteresovala budući da mnogi penzioneri dele sličnu sudbinu.
Naime, oba njena sina gaze 5. deceniju, a još uvek žive sa njom u kući. Kako iz kuće nije mogla da ih izbaci diplomatskim putem, rešila je da se obrati sudu. U odluci sutkinje stoji i da ne postoji odredba u zakonodavstvu koja odraslom detetu pripisuje bezuslovno pravo da ostane u domu koji je isključivo u vlasništvu roditelja, protiv njihove volje i isključivo na osnovu porodične veze.
Slično kao i u Srbiji, poznato je da i u Italiji mladi, a i oni malo manje mladi, dugo ostaju da žive sa svojim roditeljima, piše Naj Žena.
Ipak, Marija (75) iz grada...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.