Marija Veljković: Ranije nisam verovala kada neko kaže da mu je posao odmor

Izvor: Story, 28.Feb.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Veljković: Ranije nisam verovala kada neko kaže da mu je posao odmor

Glumica i voditeljka Marija Veljković koja sa suprugom Milanom Milovanovićem ima troje mališana, sina Đurađa i ćerke Rosu i Nevu, požalila se na Instagramu kako već danima vapi za odmorom. Atraktivno TV lice, sa kojim će se sigurno složiti mnoge mame, otkrila je kako joj je nakon mnogobrojnih životnih obaveza ponekad odlazak na posao dođe kao relaksacija. A evo i ... The post Marija Veljković: Ranije nisam verovala kada neko kaže da mu je posao odmor appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Voditeljka "Slagalice" se javno požalila, a žene širom Srbije je masovno podržale! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2018

Pokrenula novi talas feminizma!..Jedno od omiljenih lica "Slagalice", voditeljka Marija Veljković, požalila se na Instagramu zbog pretrpanih obaveza u majčinstvu...Atraktivna Marija je majka troje dece, dve ćerke i sina, a dolazak na posao trenutno joj dođe kao jedini predah zbog brojnih svakodnevnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.